Още преди няколко седмици рейтингът на риалитито спаднал не само до критичния минимум, но и значително по-долу.

В медийните среди дори тръгна слух, че продуцентът Нико Тупарев ще сложи край на шоуто преждевременно.

Защо?

Продуцентите вече се оплакват от рекордни загуби, защото рекламодателите масово се отдръпват.

Изтъквайки като причина финансовата криза, те се махат от потъващия кораб на Големия брат.

Друг голям проблем е, че най-вероятно ще се наложи да бъдат изплатени сериозни неустойки на Нова телевизия, пише razkritia.com. Не е за пренебрегване и фактът, че държащата правата на формата компания – „Ендемол“, е решила да санкционира екипа на Нико Тупарев за множество нарушения. Зрителите също правят своя неочакван удар и отказват да гледат тази „помия“. Дори и най-заклетите фенове на предаването са разочаровани от този сезон на „Биг Брадър“, защото „простотията им идва в повече“. Наистина глупостта и пошлостта удариха тавана и в сравнение с предишните сезони, Големия брат този път троши глупомера.

Предаването е нагласено и зрителите съжаляват, че са пращали есемеси.

Преди време Razkritia.com писа, че предаването е нагласено, като след това и други медии гръмнаха с тази новина. Почитателите на шоуто по форумите споделят, че съжаляват за многото изпратени SMS-и, тъй като реално са излъгани. Всеки праща съобщение, за да подкрепи своите фаворити, но реално „маймуната Тупарев“ определя правила на играта, включително и кой ще спечели този сезон.

Ще има ли награди?

Скандалните семейства са в Къщата и си развяват кирливите ризи, не защото няма какво друго да правят, а защото се борят за голямата награда от 200 000 лева, луксозен апартамент в центъра на столицата и кола. Обаче победителите най-вероятно ще изпият по чаша студена вода, тъй като имотът се намира… в цигански квартал. Нико Тупарев неотдавна започнал да обикаля кварталите „Филиповци“ и „Христо Ботев“, за да намери подходящ апартамент, но там живеят предимно роми. Но още по-лошото е, че брадърите са подписали договор, според който нямат право да продават спечеления имот на друг.

Остава малко до края на предаването, но най-големите скандали тепърва предстоят!

източник: vip-bg.info