Сандра Бълок ми дължи благодарност за това, че разкрих лъжата на съпруга й, заявява любовницата на Джеси Джеймс Мишел Макгий пред канадско радио.

“По странен начин предполагам, че Сандра би трябвало да е благодарна за това, което направих, за да й помогна да научи, че съпругът й я мами“, заявява любовницата на бъдещия екс-съпруг на звездата в интервю за програмата eTalk на CTV, която се излъчва във вторник.

Бракът на Бълок се разпадна само 10 дни след като популярната 45-годишна актриса получи наградата за най-добра актриса “Оскар“ за ролята й в “Сляпата страна“. Това бе последното от серията признания за нея в сезона на отличията на Холивуд, по време на които тя последователно благодареше на своя съпруг при речите си за получаване на наградите за това, че той стои зад гърба й.

Разкритията на татуираната стриптизьорка Макгий, че е имала любовна афера със съпруга Джеймс в продължение на няколко месеца доведе изглеждащия като много солиден 5-годишен брак на Бълок до руини. Тя подаде молба за развод през април. Макгий междувременно получи 500 долара за час за появата й в телевизионен спот за сайт за възрастни, който ще се излъчва в САЩ и Канада.

Говорителка на компанията, изработила клипа уточнява, че бившата любовница е била предпочетена заради ролята й в аферата в семейството на Сандра Бълок.