Рапърите от „Ъпсурт“ успяха да вбесят Слави Трифонов за краткото време, за което бяха на гости в шоуто му. Изпълнителите буквално се изгавриха с шоумена и бяха на косъм от това да го докарат до нервен срив.

Слави им задавше въпроси, но единствено Ицо Хазарта отговаряше, при това доста уклончиво. „Тук на дивана не ми е много добре, но после всичко ще си дойде на мястото“ – изтърси бат Венци от бандата, който накрая не пожела и да поеме протегнатата ръка на Слави. „По принцип за нас е много глупво да даваме такива интервюта, защото много се подиграваме на другите. Излиза една песен и се започва да се звъни за предавания, вестници и т.н. Целта ни бе хората да видят клипа, вместо да говорим глупости.“ – обоснова се Ицо Хазарта.

Дългият се опитваше да запази самообладание, но по някое време не се сдържа и запита музикантите да не би да са друсани. Той се обиди и на това, че рапърите го сравниха с всички останали, които ги канят.

Ицо Хазарта изрази раздразнение, че медиите им задавали едни и същи въпроси. Ако не искат да стават обект на внимание, да бяха станали водопроводчици?!