София и Цончо Колеви са предпоследното семейство в Къщата, което участва в шоуто Big Brother – Истината. Най-възрастната двойка в риалити предаването разкри доста интересни факти от съвместния си живот.

София сподели, че преди 27 години е изневерила на Цончо. Тя обаче не му е признала, и до днес, защото смята, че по този начин би го наранила.

„За 40 години е нормално да се случи такова нещо. Хората са по командировки, разделени, има нещо, което те изкушава. Колкото и да се дърпаш и да знаеш, че е грешно, се поддаваш”, аргументира се София. Оказа се, че Цончо също е кръшнал на половинката си.

Г-жа Колева призна още, и че е симулирала оргазъм, когато е правила секс със съпруга си. Това откровение доста разгорещи Ели Кузмова, която категорично заяви, че никога не би се преструвала в леглото. Пловдивчанката е на мнение, че е по-добре да откаже секс на Веско, отколкото да достави удоволствие единствено на него.

Цончо прие нормално разкритията на половинката си. По думите му е нормално за 40 години жена да симулира оргазъм веднъж. Той обаче се учуди, че София е имала сексуални фантазии, за които не му е споделила. Съпругата му се аргументира, че двамата са повече по действията, отколкото по думите. Водещият на шоуто не пропусна да се пошегува, че Цончо сигурно е изпуснал много.

Ето какво още си споделиха пред Big Brother "Истината" съквартирантите относно Бойко Борисов!

източник: bliasak.bg