Kарла Бруни, съпругата на френския президент Никола Саркози, демонстрира знания да превежда еротични реплики на четири езика във видеоклип, публикуван в интернет, пише британският таблоид "Дейли Телеграф".

27-минутният видеоклип, публикуван в Youtube, съдържа извадки от интервюта, дадени от Бруни, когато е била по-млада, а в определена част от филма съпругата на френския държавен глава рекламира книга, която превежда еротични думи и реплики на седем езика.

"Имаме нужда от такива книги, тъй като пътуваме в цял свят, запознаваме се с нови хора и искаме да научим какво да им кажем, при положение че се озовем в леглото с тях", твърди младата 28-годишна бъдеща г-жа Саркози, по времето, когато е било заснето интервюто с нея.

Г-жа Бруни прави и превъзходна демонстрация, казвайки на четири езика - "Възбуждаш ме много силно", както и други скандални реплики, които шокират аудиторията. Въпреки че има и части от клипа, които хвалят интелигентността и красотата на първата дама, президентската администрация взе мерки и свали филма от интернет.