Велинградската танцьорка Елеонора Палавейска призна пред „отчаяните съпруги” Вихра и Даниела, които вчера влязоха в Къщата на Big Brother Family, че си мечтае един ден за сватба и красива бяла рокля.

Тя обаче бе категорична, че в този ден не си се представя с половинката си Давид.

Останалите Съквартирантки пък споделиха с двете водещи с какво са ги впечатлили техните мъже.

Сашка Чипева призна, че когато са се запознали с Павлин, я е спечелило чувството му за хумор. Елеонора разкри, че я е грабнала упоритостта на Давид. Ели Кузмова заяви, че нейният избраник – Веселин, никога не е бил романтичен, но е харесала други неща в него. Корнелия пък сподели, че Христо никога не й е предлагал брак, но и че тя не държи особено на тези формалности.

И докато дамите обсъждаха темата за любовта и отношенията между мъжете и жените в хола, господата се бяха отдали на кулинарно състезание.

Те бяха разделени на три отбора – Давид и Веско трябваше да приготвят сладък салам, Христо и Антоний – солена торта, а Павлин и Цончо – мъфини с шоколад и кафе. Адвокатът Добрин влезе в ролята на съдия и надзирател на мъжете, които провиха повече интерес към разговора на половинките си, отколкото към задачите си. Накрая Вихра и Даниела единодушно решиха, че победители са Христо и Антоний.

източник: "Блясък"