Азис за пореден път доказа, че знае как да провокира феновете си. По време на участие в Night Flight певецът лъсна по голо дупе.

Сред гостите в заведението беше Тодор Славков, който с бира в ръка и няколко приятели за компания, избра да се забавлява в Night Flight и да изгледа шоуто на Азис. Малко след полунощ Малък Тошко, както е популярен сина на Батето, премина входа на клуба с бутилка бира и в прекрасно настроение.

През това време на сцената Азис вече представяше програмата си и предизвикваше поредния скандал – този път провокирайки ревност у новия мъж до себе си - Костадин. В шоуто на Азис се включиха и момчетата от балет „Максимус“.

С някои от тях Краля на поп фолка се заигра повече от допустимото, но Коцето все пак успя да си „преведе“ ситуацията като сценичен флирт и да запази самообладание. Дотолкова, че да се озове в прегръдките на атрактивна блондинка.

Гостите на клуба нямаха нищо против закачките на момчетата, които още повече нагорещяваха страстите.

Тодор Славков и компанията му изгледаха шоуто от VIP зоната на Night Flight, а легендарното чувство за хумор и иронията на сина на Батето, отново се проявиха в умела имитация на героите на нощта и предизвикващи луд смях и коментари.