Лентата на най-новото видео от Устата - “С близането идва апетитът” бе заснета преди броени дни.

Преди старта на летния сезон VIP-плажът Rappongi Beach във Варна отвори специално за заснемането на свежото парче, по чиято визуализация работи екип от 30 души, под ръководството на режисьора Ники Нанков и Устата като изпълнител и продуцент на проекта.

Най-атрактивните персонажи от лятното видео - своенравният мопс Цоко и чаровната чихуахуа Мишел, долетяха с полет от София специално за снимките на клипа. Те се превъплътиха в ролите на Mister Mo и Lady Hita, за чиито екстравагантен плажен стайлинг се погрижи цял екип от професионалисти.

Мини тоалетите на четириногите звезди, както и горещата визия и вечерен стайлинг на красавиците от видеото, са дело на модно ателие “Zigritti” и дизайнерката Зорница Иванова, а гримът и прическите им на Борислав Соколов-Бони и Жоро Петков.

Месец преди старта на сезона във Варна, VIP-плажът Rappongi Beach превърна морската столица във впечатляваща лятната фиеста, която се разигра в два последователни дни на дотогава пустата плажна ивица.

Примамлив оазис с присъствието на горещи момичета събраха окото на многобройните минувачи и фенове на Устата. Някои от най-популярните топмодели у нас – Никол, Жана Йовчева, Марина Байчева, Гея Антонова и Благовеста бяха запечатани от обектива на Велислава Каймаканова – Директор фотография на „С близането идва апетитът“. Устата отново доказа, че прави най-добрия кастинг на модели за снимане на клипове.

“С близането идва апетитът” е по музика, текст и аранжимент на Иван Динев – Устата. Специален гост-вокал в песента е Бранка Дуйкович. Какво се крие зад заглавието на клипа? Как Устата стигна до тази нова крилата фраза, превърнала се във заглавие на песента? Повече подробности ще научим на 26.05.2010, на специално организирана апетитна промоция на новото видео на Устата в клуб Планет - София.