Дори и невръстната възраст от 6 месеца не пречи на Кай Рууни да бъде глезен като истинска кралска особа и да се радва да първата си луксозна ваканция с мама и татко.

Звездата на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни и съпругата му Колийн заведоха малкия си син на кратка почивка в Майорка. Едва ли семейството ще може скоро да се радва на подобна идилия, имайки предвид ангажиментите на нападателя към националнния отбор на Англия за предстоящото световно първенство в Южна Африка.

Едно е сигурно обаче - щастието бе изписано на лицата на младите родители, които не спираха да се усмихват. 24-годишната Колийн използва случая да направи няколко снимки със своя iPhone.



Звездното семейство е отседнало в луксозна вила на испанския остров, която без съмнение предлага всякакви глезотийки, включително и такива за малкия Кай, който бе заедно с баща си на "Олд Трафорд" миналата седмица. Уейн Рууни неведнъж е показвал колко грижовен баща може да бъде и е споделял пред медиите, че бащинството е променило изцяло живота му.

"Животът ми изцяло се промени, заяви пред "Пийпъл" нападателят на "червените дяволи". - Ставайки баща, ти мигновено се превръщаш в модел за подражание и трябва да си пример за детето си."

Рууни призна още, че е оставил зад гърба си среднощните купони със съотборниците си и предпочита да прекарва повече време със съпругата и детето си.

"Не съм се променил като човек, но просто приоритетите ми са различни. Не е никак лесно да си баща, но усещането е невероятно. Сега имам за кого да се грижа и няма да крия, че единственото, което искам, е да съм колкото може повече време с Кай и Колийн. Нямам желание да обикалям клубовете - няколко пъти годишно е съвсем достатъчно. Вече си лягам около 22:30, а преди това не можеше да се случи преди 1 часа", допълни още 24-годишният Рууни.

източник: