В официалния си профил във Facebook Ивана апелира към всички свои фенове да не се подлъгват от множеството фалшиви нейни профили, които са създадени в социалната мрежа и които заблуждават потребителите.

Ето какво написа звездата на телевизия “Планета” в профила си:

“Скъпи приятели, непрекъснато ме питат и ми искат приятелство за “личния” ми фейсбук профил, но аз ПРОСТО НЯМАМ ТАКЪВ! е единственият фейсбук, който контролирам, и в който всяка една информация е достоверна!”

По всяка вероятност певицата е имала предвид този профил, в който недобросъвестни потребители се представят и пишат от “нейно име”, злоупотребявайки с доверието на хората.

Ивана също така пожела успех на всички свои фенове, на които предстоят изпити, и благодари на всички, които не спират да я подкрепят.

“Благодаря ви за хубавите думи, за приятелството… Гордея се с такива почитатели като вас – нали знаете, че сте най-добрите. Поздравявам и наистина се радвам за всички новоприети студенти, а на тези, на които им предстоят изпити – не се преуморявайте, важен е късметът!”

Певицата предостави на феновете и още две снимки от най-новата си фотосесия, която засне по време на снимките за видеото “Падни на колене”.



източник: Planeta.TV, фотограф: Йордан Петков