Звездната комбинация между футболист и певица е особено популярна навсякъде по света.

У нас претърпява малка трансформация като се гаджосват футболист и поп фолк изпълнителка.

Първите са кумири на младите момчета,запалени по спорта а другите - пример за подрастващите девойки, мечтаещи за изкуствени коси, гърди и лъскави коли.

Алисия и Валери Божинов

Известните

Безспорно най-известната двойка е тази на нападателя Валери Божинов и Алисия. Въпреки че все още не са женени те вече са се сдобили със свой наследник.



3-годишният Валери Божинов има щастието да е първия по рода си продукт на любовта между футболист и фолк певица. Влюбените гълъбчета започват своята авантюра след 2000 година. По време на коледните празници през 2006 година двамата заминават на романтично пътешествие в Париж и там откриват любовта си един към друг

Валери и Алисия никога не са крили чувствата си пред медиите и почти винаги са се появявали заедно на публични места. Валери дори се престраши да се снима полугол в клипа на своята половинка.

Десислава и Галин Иванов



Нестандартните

След като близо две години се дискутираше дали Десислава спи с футболиста на Славия Галин Иванов, то тази пролет двамата официално обявиха връзката си.

Певицата е доста по-популярна от своя възлюбен, който не е сред топиграчите у нас.Тя е и близо 10 години по-възрастна от гаджето си. Десислава често се хвалила за перфектните креватни изпълнения на Иванов. Тази връзка за нея идва като утеха след неуспешния й брак с бившия й мъж Галин, сега партньор на чалга звездата Галена.

Лияна и Благо Георгиев



Скандалните

Най-скандалната двойка се явява тази на национала Благо Георгиев и Лияна.

Двамата се събраха в края на миналата година след като футболистът заряза по изключително грозен начин бременна си дългогодишната си приятелка Христина, за да отдаде ласки за новата си изгора. Футболистът обеща да присъства в живота на дъщеря си не само материално, но и физически.

Благо и Лияна твърдят че ги е връхлетяла безумна любов и нищо не може да ги спре. Сега двамата живеят заедно и дори мислят за дете.

Малина и Красимир Мечев

Бившите

Точно 20 години продължи бракът на Малина с треньора по футбол Красимир Мечев, преди те да се разведат официално през 2008 година. Съдбата запознава двамата в Стара Загора, където певицата учи ветеринарна медицина.

Красимир е неуспял футболист, преориентирал се към треньорската професия и работещ за Берое. Двамата имат и син - Симеон, който също е футболист и в момента се подвизава при гаджето на Десислава в Славия. Малина пък хлътва по любовника си Краси Кочев, който е бивш борец и така животът на фолкаджийката се превръща в сценарии достоен за сериал.

Бриана и Ивелин Попов



Сексуално

Известни са и други връзки между футболисти и фолкпевици, но те са били по-скоро мимолетни и единствено и само със сексуална целенасоченост.

Така например скандалната певачка Бриана мина през леглото на Ивелин Попов от Литекс след шампионския купон на тима в началото на месеца . Набързо двамата се запознали, разменили си телефоните и прекарали една гореща нощ.

Не е ясно дали ще има продължение, но съдейки по плейбойския нрав на фуболиста, той едва ли ще се кротне сега.

източник: Blife.bg