Васил Найденов и импресариото му Ивайло се взеха. Тайната брачна церемония между певеца и половинката му няма официален характер, защото еднополовите сватби не са разрешени.

Венчавката обаче е съвсем сериозна. И двамата дори носят халки в знак на обвързаност, пише столичен седмичник. Символичната сватба се е състояла в апартамента на Найденов малко преди Коледа. На партито присъствали само десет най-близки приятели на двойката. Церемонията е преминала съвсем неформално и без никакви ритуали – по-скоро като майтап.

Младоженците били провокирани от внезапната популярност на Ивайло, който бе жури във ВИП Денс. Близки ги подкачили защо не се вземат и те го направили. Кеца и Ивайло не били облечени официално, нито чупили питки със сол и мед. Спазили само традицията за размяна на халки и гръмнали шампанско.

Двамата планирали и пътешествие след венчавката, но не успели да заминат. Заради проблемите на певеца с данъчните, младоженците отменили плануваната за януари ваканция до Тайланд.

Сега певецът и импресариото живеят заедно, движат се винаги в комплект и дори на публични места демонстрират интимност.

Двамата живеят като двойка, перат и простират заедно прането си, поливат си цветята, готвят си и пазаруват. Васко Кеца и Ивайло за заедно близо четвърт век и през цялото време са неразделни. Още не са се разбрали който е водещият във връзката, но по-важното е, че всеки си има определена роля – Найденов изкарва парите, но главата на семейството е Ивайло. Той кара колата, резервира хотели и разпределя финансите.

През годините са имали не един и два скандала. Веднъж дори не са си говорили цял месец, но след 25 години са се разбрали, че не могат един без друг и затова са взели решение да си разменят халки.