Майли Сайръс иска възможно най-скоро да се освободи от образа на тийнейджърка-звезда, който й лепнаха след „Хана Монтана", пише сайтът на Хай Клуб.

В своя нов клип към песента I Can't Be Tamed, премиерата на която се състоя на 4 май, тя се представи в образ, който никак не се връзва с веселата и жизнерадостна Хана. По-скоро имиджът й напомня на Риана или Lady GaGa.

Песента I Can't Be Tamed стана първият сингъл на Майли от едноименния й студиен албум, който ще види бял свят на 22 юни.

Звездата публикува съобщение в блога си на официалния сайт Miley World: „Седя в студиото и слушам новия си албум I Can't Be Tamed! Сега той е напълно завършен и се вълнувам, че скоро ще го чуете. Това е албум, който идва от сърцето ми. Нито едно мое произведение не ми е толкова близко като него. Много съм щастлива!"

Майли споделя също, че страшно й е харесало да работи върху видеото и се чувства удовлетворена от резултата: „Да, това е сексуален клип, но работата не е да махнеш от себе си колкото се може повече дрехи, а точно да изразиш духа на песента, да предадеш текста и смисъла й", вълнува се Сайръс.