Албена Вулева се е преместила окончателно да живее в Русия заедно с гаджето си Недик, научи "Шашаво".

След като преди известно време предаването "Сигнално жълто" беше свалено без предупреждение от ефира на телевизия СКАТ и Вулева остана без препитание, тя решила да си изпробва късмета в родния й град Петербург.

В Русия, Вулева се опитала да пробута няколко свои концепции за авторско предаване по местните кабеларки, като се представяла за една от най- успешните български водещи и не пропуснала да се похвали и със снимките си в сп."Плейбой", като изтъкнала, че за да я снимат гола са й платили "рекордно" високата сума от 20 000 долара, но... опитите й ударили на камък.Frown

Въпреки "напудрената" си автобиография, тя не успяла да впечатли никой от шефовете на телевизиите и получила отказ за съвместна работа.

Според запознати със ситуацията, тъй като гаджето й също не работел нищо, двамата изпитвали сериозни финансови затруднения. Стигнало се дотам, че блондинката започнала да звъни на всички обяви за работа без изобщо да подбира, тъй като в противен случай двамата щели да седят гладни и нямало да могат да си платят наема на жилищено, което наели.