Има хора, които не обичат да се снимат, но има и такива, които винаги имат под ръка фотоапарат. Е, звездата на Байерн (Мюнхен) Мирослав Клозе не е нито от едните, нито от другите. Той прибягва до камерата само когато види красива жена. А кой е обектът на неговото желание? Поп иконата Риана, разкрива "Билд".

Двамата се засякоха в понеделник вечер в известния берлински ресторант "Paul", където кралицата на R&В музиката празнуваше с групата си на съседна маса рождения ден на техния барабанист. 22-годишната красавица отпиваше червено вино и похапваше спагети с трюфели и ципура върху бейби спанак. А за десерт? Националният играч.

Те бяха представени един на друг от главния готвач на ресторанта, а малко след това 31-годишният Клозе, въпреки че изглежда се чувстваше малко неудобно, извади своя клетъчен телефон и снима Риана. "Аз не съм й фен, но тя е просто супер", призна футболистът.

На раздяла американската певица помаха за "Чао-чао" в неговата посока, след което се отправи към луксозния хотел "Хаят" на "Постдамер Плац", в който бе отседнала заради концерта си в германската столица.

Източник: Sportal.bg