Азис публично призна, че в живота му има нов мъж и побърза да го покаже на всички. 

Но ето как се стигна до откровеното признание:

В края на миналата седмица той промени статуса си в социалната мрежа „Фейсбук”  на „обвързан”.

Изпълнителят на „Боли”, който според мълвата си е загубил ума си по бившия затворник и сводник Коце Ламята, е сложил и тяхна обща снимка на интернет профила си.

Потърсен за коментар по случая с присъдите на Коце, певецът буквално си глътнал езика и взел да пелтечи несвързано, разкриват колегите. Той първо казал, че се бил объркал и щял всеки момент да смени статуса си във „Фейсбук”.



Притеснен от разкритието, той взел да дава заден за Ламята, с когото в последно време е неразделен и не вади езика си от устата му дори на публични места: „Категорично отричам, нямам връзка с този мъж, макар че е много красив и добър човек”.

Според запознати Азо крие връзката си с татуирания експандизчия и сводник, тъй като никой от близките му не одобрявал новия му любовник със стара скандална слава. „Това е поредният „златотърсач”, който се лепва за него. Васко разбира това, но е влюбен и си затваря очите”, коментират негови приятели. Те разкриват още, че въпреки кризата Азис си остава най-скъпоплатения фолкпевец в България.



Костинбродският славей в женски дрехи чуруликал в заведенията срещу хонорар от 17 бона. Точно толкова получил наскоро за участие в пловдивски клуб, разкриват запознати.