Финансовата криза изкурви и актрисата Елен Колева, нашумяла в филмите „Шивачки“ и „Забранена любов“. Преди броени дни брюнетката шокира светския елит, след като се появи на бал организиран от паркетния лъв Евгени Минчев, с баровеца Александър Найденов.

Милионерът собстевеник на фабриката „Олинеза“ и на най-голямата фирма с лиценз за продажба на цигари „Булгартабак“ в Русия, е щастливо женен от 20 години и има две деца, като малката му дъщеричка е на 4 години. Заможният бизнесмен е напълно в плен на актрисата, която успяла да го изкрънка за силиконов бюст и пръстен с диамант, твърдят потресени от курвалъка и алчността на Ели театрали.

„Дала съм му срок да се разведе до края на годината!“, твърдяла Елен пред тях, тя въобще не се вълнувала, че милионерът има семейство и две деца. На бала организиран от Евгени Минчев, Сашо опитал да се измъкне от вниманието на фотографите.

„Няма нужда да ме щракате, аз съм само шофьор и имам ангажимент да докарам г-ца Колева до това място“, притеснено се оправдавал богаташа. Той обаче бил разконспириран от младата си любовница на мига, която останала недоволна от думите му и за да покаже, че това не е така, започнала да го целува нежно.