Доведеният син на Антоний се самоубил, защото не можел да живее с брата на близначките Бакалови. Момчето сложило край на живота си, когато било на 16 години, пред очите на роднините си. Това разказа самият Антоний в къщата на “Биг брадър”.

И 40-годишният Генчев, и 39-годишната му жена Цанка, имат по един брак зад гърба си, но явно не крият нищо за миналото си един от друг. Братът на Бакалови пък реши да сподели най-интимни подробности от живота на половинката си и пред зрителите. Според близки до семейството Цанка започнала да пуши много именно след инцидента.

Отвратителният характер на Антоний не остана в тайна нито за зрителите, нито за съквартирантите. След като обясни на половината дами в Къщата, че имат прекрасни очи – досущ като героя на Стефан Данаилов в “Дами канят”, той успя да се скара с половината от мъжете. Още преди да иде в Нови хан, строителният предприемач от Варна успя да стане неприятен с изказването за съпругата си, че е “тетка”.

Във ВИП средите пък се говори, че в последно време Антоний задирял упорито новото гадже на Румен Гайтански – Вълка.

Припомняме ви, че именно последният е баща на детето на Ивайла Бакалова. Изобщо новият брадър е нагазил в дълбоки води, но явно няма нищо против, след като за него се знае, че по време на връзката си с Цанка е изкарал 5-годишна авантюра с друга жена.

“Цанка не е нещастна, Антоний си я обича и се грижи за нея. Дори и да е имал любовница, това не е навредило кой знае колко на брака им”, пък разказват близки до семейството.

Те обаче са категорични, че животът на Цанка изобщо не е бил лек. Третото й дете се родило много дребничко и се наложило да го държят в кувьоз няколко месеца, а след това било подложено на серия операции.

източник: БЛИЦ