Фолк изпълнителят Константин не пести похвали по адрес на половинката си Надя. Той заявил, че е доволен от това, че настоящата му любов се представя перфектно в леглото.

„Тя е млада, а аз съм жребец. Правим секс толкова често, колкото ни се иска! Разликата в годините няма значение. Надя харесва улегнали мъже, а пък аз съм младолик, така че всичко е наред”, споделил певецът.

Коцето допълнил, че любимата му изобщо не го ревнува от фенките му, пише bliasak.bg.

„Ако Надя реагираше по-остро, че се прибирам късно или че не й обръщам достатъчно внимание - нямаше да сме заедно”, отсякъл той. Изпълнителят обаче не пожелал да коментира темата за сватба и да афишира плановете си.

„Тъй като двамата с Надя сме суеверни, няма да ви казваме. Предстоят ни само хубави мигове! Ще разберете след няколко месеца”, тайнствено заключил той.

Отскоро Константин е неразделен с Надя и тя го придружава на почти всички негови участия. При поредната си изява в популярния столичен фолк клуб „Ориент 33“, изпълнителят дойде с половинката си и компания от верни приятели, сред които бяха колегите му Соня Немска и Ерик.