Най-красивата бг футболна съпруга Елеонора Манчева реши да се вталява с френска нутрикозметика. Нежната половинка на нападателя Владимир Манчев напоследък е засичана да пие тайно хапчета, което събуди любопитството.

"Мисис Вселена 2007", известна с това, че обича да си хапва без ограничения, призна, че наистина е потърсила помощ, за да овладее глада и да сваля бързо килограми, което й се случва за първи път.

Само че не пие хапчета, опроверга слуховете г-жа Манчева и обясни, че се е доверила на популярна марка френска нутрикозметика на капсули, която познава от престоя на съпруга си в страната на петлите.

След едноседмичен прием Елеонора свалила няколкото килограма, натрупани през зимата, когато не можела да ходи на любимите си тренировки по тенис. Преди да посегне към новите капсули, елегантната дама се консултирала със специалисти, които потвърдили надеждността на продукта и я уверили, че той е абсолютно безвреден за организма.

"Така мога лесно да влизам във форма и да я запазвам за дълго, без да се лишавам от любимите си изкушения”, призна Елеонора Манчева.

Източник: Sportal.bg