- Гала, при теб гостуват известни лекари, експерти по хранене, дерматолози, фитнес инструктори… Изкушаваш ли се да пробваш някои от техните съвети и кои?

- Много избирателно подхождам, защото имам много събеседници и всеки от тях дава съвети, свързани със здравето, хигиената на живот, поддържането на външния вид. Пробвам това, което е близко до моя начин на живот, установявам как ми се отразява и така избирам.

- През пролетта правиш ли прочистващи черния дроб процедури? Лекарите твърдят, че те се отразяват добре и на тена на лицето, и на организма.

- Правила съм веднъж известната рецепта с чаша зехтин и лимонов сок. Имаше ефект. Сега научих, че според йога философията, първо трябва да се прочистят червата и след това черния дроб. Ще го пробвам.

- Знам, че не си фен на диетите. В този сезон какво правиш, за да поддържаш фигурата си?

- Не мога да пазя диета. Правила съм разтоварващи 3-дневни курсове на плодове и чай. Нещо, което си е мое, е 2-3 чаши гореща вода сутрин. Пия я вече десетина години, но не помня кой и по какъв повод ми я препоръча.

- А лимон добавяш ли?

- Не зная кой го е измислил това с лимона, но той пречи. Стяга, а идеята е горещата вода да изчисти организма. Дори не знам дали ми се отразява добре, защото това се е превърнало в навик. До такава степен съм свикнала, че ако не изпия водата, сякаш не съм си измила зъбите.

- Остава ли ти време за спорт ?

- Моят избор е фитнес. Аз не обичам да танцувам и всички тези по-женски и елегантни спортове като аеробика, каланетика, денс-йога, не са мои. Аз обичам нещо целенасочено, което е конкретно за определена мускулна група. Правя го бързо, колкото може по-бързо, сякаш, за да "глътна" този хап и да си тръгна. Никога не съм стигала до момента, в който спортът толкова да ми хареса, че да ми липсва. Няма шанс да се превърне в необходимост както например горещата вода. Не съм спортувала от излизането си от къщата на "Биг брадър", когато си счупих рамото. Възстанових тренировките си от Нова година, защото се оказа, че травмата не е преминала напълно. Опитвам се бързо да вляза във форма, затова ходя всеки ден без събота и неделя.

- А какво козметика ползваш?

- Признавам, че съм жертва на рекламата. Като видя нещо ново, се изкушавам да пробвам. От последните 2 години обаче не експериментирам с бялата козметика. Ползвам само "Дарфен", защото установих, че ми понася най-добре.

- Какви процедури правиш?

- Обичам да се глезя - правя всякакви масажи на лице и тяло. Избирам по-щадящите процедури, защото искам да ми доставят удоволствие, а не да ме боли. Това, което правя сега, е фраксел - лазерно подмладяване, което стимулира образуването на нов колаген и освежава лицето. Това е последният момент преди лятото, когато процедурата може да се прави. Избрала съм петък, защото 2-3 дни след терапията, кожата е леко зачервена и се лющи и не е добре да се появяваш така сред хората.

- Съобщи, че ще си слагаш ботокс?

- Ботокс слагам за втори път. Много съм доволна от ефекта, затова повтарям процедурата.

източник: в.Монитор