Кайли Миноуг се завръща в края на юни с дълго чакан нов сингъл - “All The Lovers”.

Парчето ще предшества със седмица новия студиен албум на поп звездата - “Aphrodite”, който е планиран за 5 юли. Албумът ще бъде на българския музикален пазар от Анимато Мюзик/ EMI.

Петият студиен албум на Kylie за Parlophone, ще бъде празник за дансинга, с изпълнителен продуцент Stuart Price. Списъкът с автори включва самата Кайли, Stuart Price, Calvin Harris, Jake Shears, Nerina Pallot и Tim Rice-Oxley от Keane.

Кайли споделя, че сингълът е едно от последните парчета, написани за албума.

"Докато го записвах, знаех, че “All The Lovers” трябва да бъде първи сингъл; той събира еуфорията на албума по перфектен начин. Аз настърхвам от него, така че съм наистина много развълнувана да чуя какво мислят и всички останали.”

Stuart Price, който смесва трака и е изпълнителен продуцент на албума каза: “‘All The Lovers’ е магична песен и е всичко, което е албумът. Кайли прави поп денс музика по възможно най-добрия начин. Помисли си за всичко, което е тя и ще го откриеш в албума.”

Певицата е продала над 60 милиона копия от своите албуми и продължава да бъде един от най-успешните соло артисти в целия свят. А спиращите дъха нейни турнета поставиха нови стандарти в концертния бизнес.