Както вчера ви съобщихме на корицата на новия MAXIM блести дъщерята на Наско Сираков и Илияна Раева - Славея.

Така нагорещяват дните преди идващото лято от списание Maxim, анонсирайки бляскавите снимки на 25-годишната Славея.

Голямата щерка на отговорника за националния по футбол и треньорката на художествените ни гимнастички лъсва в предизвикателни пози в майския брой на изданието. А фотосесията е заснета на нейн терен - във фамилната къща на семейство Сиракови в покрайнините на София.

На атрактивните фотоси ясно се виждат пищните форми на Славея. Преди година сексапилната брюнетка тунингова гърдите си, като сложи 590 кубика и мина в отбора на силиконовите красавици. И Наско, и Илияна дадоха на дъщеря си своето "да" за пластичната операция. Сега я подкрепили и за разголените снимки.


"Родителите ми знаят, че няма от какво да се срамуват", казва Славея. Приятелят й също бил широко скроен - дори дошъл на фотосесията. "С него перфектно си подхождаме в секса", признава тя за Maxim и добавя, че никога не е била с футболист.



Публикуваме част от интервюто на бившата гимнастичка и тенисистка.

- Футбол не си ли играла?

- Как да не съм?! В Испания играех през уикендите, но веднъж стъпих накриво, глезенът ми се поду и два дни по-късно се оказа, че е счупен. Ужас, сега хората ще си кажат - тая с двата леви крака...

- Те в "А" група всички са така. Нападателка ли беше като татко си?


- Уф, въобще не знам какво съм била, аз футбол въобще не гледам! Докато баща ми беше в Левски, ходех само на мачовете с ЦСКА, иначе не!

- Хипотетична ситуация - идваш си тук, влюбваш се във футболист на ЦСКА...

- Абсурд! Първо, никога не съм се виждала с футболист, второ - адски съм щастлива с приятеля си! Не съм вярвала, че ще срещна човек, който така ме допълва и е толкова внимателен и грижлив. Вече сме заедно една година, един месец и пет дни!

- А той как гледа на известната ти фамилия?

- Напълно нормално - широко скроен е, от малък живее в чужбина, мисленето му е много по-различно от това на мъжете в България. Никога не се е притеснявал, напротив.



- Не каза само как е в леглото...

- Сексът по принцип е много важен във всяка връзка, но ние и в това си подхождаме перфектно. Доволни ли сте?

- Обещаваш ли да помолиш баща си най-накрая да класира националния на голямо първенство?


- Задължително! На европейското сме, няма мърдане! (Смее се.)

източник: