Опра Уинфри е пушила трева, родила е дете на 15 (което починало няколко седмици по-късно) и е работила като проститутка – това са само част от заключенията, до които стига авторката Кити Кели (Kitty Kelley) в новата си книга So many secrets.

Тя е посветена на Опра Уинфри и претендира да бъде нейната най-достоверна биография. Разбира се, самата звезда е отказала да я признае. Всъщност тя е отказала каквото и да е, свързано с книгата – дори малко коментарче. Затова пък нейните орди от фенове вече са запълнили няколко сървъра с мнения в защита на своя идол. Някои от най-пламенните звучат така: „Опра, ти си част от нашето семейство”,

„Моля те, не чети тази книга” и „Истинските фенове отказваме да си купим този боклук”. Това обаче само допринася книгата да се превърне в бестселър.

На Кити са й трябвали 4 години, за да я напише. Тъй като нямала възможност да разпита самата Опра, е посветила 1 година в издирване на всички възможни интервюта, които американката е давала и така е събрала 2763 клипчета. Освен това е разпитала 850 човека, чийто живот по някакъв начин е бил свързван с телевизионната водеща.

Равносметката е, че според авторката Уинфри е асексуална или в краен случай – лесбийка, поради травма в детството си. Освен това възприема себе си като могъща и търговска марка, която има власт над няколко милиона хора по света.

източник: