Еротичната актриса Анджелика разкри пред „отчаяната съпруга“ Сашка Чипева, че покойният й баща приживе имал връзки с мафията и с полицията в Беларус. „Той бил бизнесмен, имаше си собствен бизнес.

То там е така – 80% от парите даваш на държавата, 20% - за тебе. Но когато почина, някой подправил подписа му, врътнал майка ми и взели всички ни пари“, разказваше историята си Анджелика.

Тя сподели със Сашка, че след като минал траурът след смъртта на баща й, предложила на майка си и на по-малкия си брат да се преместят в България. „Обещах да им купя апартамент близо до мен, щото ако нещо й стане лошо, да мога да тичам пеша.

После те продали нашата къща в Беларус и дошли тук. Аз платила 66 хиляди евро за двустаен апартамент от една бабичка, след пожар, без топла вода. После дадох още 10 хиляди за ремонт“, сподели Анджелика.

Порно актрисата заяви, че семейството й се нанесло в апартамента една неделя, но още на следващия ден решило, че не може да живее там. „Искаха да зарежат всичко и да се върнат в Беларус. Брат ми й проми мозъка. Тръгнаха си, но после се върнаха. Вече не поддържам връзка с тях, заради него, много им се бях разсърдила.

Пет дена бях в депресия, не ядях, не пиех нищо!“, привърши горчивата си история Анджелика, докато смаяната Сашка Чипева цъкаше с език.

източник: bliasak.bg