Ники Николов - той е Мистър Биг брадър - човекът, който вече няколко сезона определя правилата на съквартирантите и ги разпитва в изповедалнята, като вади наяве най-дълбоко пазените им тайни и мисли.

През последните няколко лета животът му преминава повече в грижа за шоуто, отколкото в грижа за семейството му. Въпреки това успя да намери време да сложи рога на законната си съпруга и да се разведе с нея.

Още през март миналата година се понесе клюката, че Николов изневерява на жена си с Радост Драганова от "Огледала". Заварката станала по време на снимките на “Дансинг старс”, където тя бе водеща заедно с Тодор Колев.

Съпругът на Радост пуснал детективи подир неверницата и те успели да заснемат прелюбодейците, докато се наслаждавали на компанията си на вила в родопското село Солища. Обиденият Явор пусна фотосите в жълтата преса и сложи началото на шумен развод.

И докато циркът около Явор и Радост бе пълен, то третият в любовния триъгълник - Ники, далеч по-цивилизовано реагира на създалата се ситуация. Без да прави сеир на цяла България, брадърът стартира процедурата за развод със съпругата си. Николов и експоловинката му имат 3-годишна дъщеричка.

Ники Николов и адашът му Ники Кънчев са като дупе и гащи. Точно Кънчев е виновникът Николов да влезе в голямото семейство на "СИА адвъртайзинг". Другият, който му удря едно рамо, е кумът му Сашо Жеков. С тях се запознава още когато е на 15-16 години. Тогава бащата на Николов работел в Либия и в много моменти той чувствал Кънчев като свой баща. Другият важен мъж в живота му е Нико Тупарев - собственикът на „СИА". "Много пъти сме се хващали, че мислим по доста еднакъв начин за най-различни неща. Хората казват, че много си приличаме, и често са ни питали дали не сме братя", признава той. Това обаче малко го обиждало, защото Нико бил по-дебел от него.

Преди животът да го срещне с Тупарев, Ники е член на обществото „Метрополис". Заедно с DJ Steven, DJ Smurf, Jassen Petrov, D J Rady и Ivo канят у нас едни от най-големите майстори на електронния саунд. Известни са с уличните си паради, на които феновете подлудяват София с големи камиони, натоварени с мощни тонколони.

източник: БЛИЦ