Кралят на поп-фолка изненада близките си с нетрадиционен и запомнящ се подарък – екзотични азиатски спа процедури във Виктория СПА.

За да поглези своето семейство по време на празниците, Азис инкогнито нае целия ВИП СПА апартамент в хотел Дедеман Принцес.

Вдъхновен от пленителния вкус на сушито, релаксиращите спа техники и процедури, Азис, заедно с най-близките си приятели, прекара цели 6 часа в етно обятията на новия Виктория Спа – хотел ДЕДЕМАН Принцес, съобщава ПРофайл.

От рецепцията на луксозния СПА център издадоха, че приближени до звездата хора оглеждали на място терена. Те няколко часа са разпитвали за луксозните СПА процедури от о. Бали, о. Ява и о. Сулавеси, преди да направят резервация.

Специално за ВИП гостите са подбрани над 20 вида суши по уникална японска рецепта приготвено от САНУРИ СУШИ БАР. Селектирана колекция вина на винарска изба "Едоардо Миролио", поръчаха приближените на Азис, за да се чувстват комфортно.

Изпълнителя на "Бивши" се остави в ръцете на пленителни азиатки от остров Бали и се наслади на професионален масаж на четири ръце. В джакузито във ВИП СПА апартамента  Азис и близките му дълго си чуруликаха за нещата от живота.

Изморен и изтощен от участия и хорска злоба, след разкрасителните процедури и релаксиращите масажни техники, русокосият топ изпълнител заспа като новородено бебе, издадоха от ПРофайл агенция.