Дългоочакваното видео на големите звезди Боб Синклер и Шаги и балканските им колеги Кости и Андреа е вече факт. Клипът към песента "I wanna" вече се върти в Америка, а до дни ще я гледат по музикалните канали в цял свят, както и у нас.

Видеото бе реализирано за седмица в Маями от режисьора на Риана и Бионсе.

В основните сцени родната фолк-фурия, която е гадже на боксьора Кубрат Пулев, освен че пее на перфектен английски, танцува сластно около Шаги. Снимачните терени са били местен клуб и къща за няколко милиона с три басейна и собствено яхтено пристанище.

Блондинката сменя три визии, като тоалетите отново са дело на "Vili&Mauri", които я придружиха на рандевуто й. Не само Боб Синклер и Шаги, но й целият екип са се впечатлили както от визията й, така и от уникалното й поведение пред камера.

Видеото всъщност е черешката върху тортата, след като от началото на годината Андреа обра почти всички награди - за Най-прогресиращ изпълнител на тв Планета, за Успехи зад граница и за Най-хитов изпълнител на наградите на Нов фолк, както и за Най-обичан изпълнител на радио Романтика. Оттук нататък остава само да гадаем какво още ни е приготвила блондинката до края на годината.

снимка: ВИП Комюникейшън