Участничката от Big Brother 4 Иванина е решила да удари едно рамо на 19-годишната пловдивчанка Елеонора и да й окаже подкрепа.

Според блондинката младата майка е станала жертва на „доста крайни и пресилени, даже на моменти злобни“ обвинения от страна на Давид и майка му Димитрийка.

„Не бих казала, че това момиче е проститутка или продажница, както я нарекоха. Тя се държа много разумно и зряло, когато вкараха в Къщата Николай и не се подаде нито за миг на провокациите на Big Brother“, заяви Иванина.

„Уви, получи незаслужени обиди от страна на Давид, който се държа отвратително и незряло както с нея, така и с Николай. Ники, от своя страна, показа само сдържаност, интелигентност и кавалерство.“

Блондинката в момента е в Унгария, където се изявява като водеща на нова тв игра. Тя обаче не пропуска епизод от семейния Big Brother, затова и реши да каже своето мнение относно живота в Къщата и най-вече за Елеонора.

„Според мен Елеонора е едно младо момиче, което държи да покаже, че не е черната овца в семейството на мъжа си и мисля, че тя няма място до Давид и изобщо до човек, който я унижи пред всички по най-безцеремонния и прост начин. Лично аз смятам, че докато има такива мъже като него в България, ще има все повече нещастни и емоционално подтиснати жени.“

източник: bliasak.bg