Утре се навършват 2 години от показното убийство на Георги Стоев до хотел “Плиска” в София.
  Човекът, който с книгите си, с перото си бръкна жестоко в гнойните рани на родната мафия, който показа отблизо отвратителното й лице, но беше брутално разстрелян, за да ни покажат какво се случва с тези, които не мълчат.
  Наглото убийство беше храчка в лицето на всички нас, от Окотопода, наречен българска мафия.
  Днес разследването е прекратено, а престъплението е приписано на неизвестен извършител. Нищо ново под слънцето. Името на убиеца му обаче е известно на полицията и прокуратурата. “Те дори арестуваха килъра, но адвокатът на Жоро Стоев – Добрин Додев, се отметна от показанията си… Смъртната присъда на 35-годишния Жоро е подписана на 16 февруари 2008 г. Тогава някогашният борец (Георги Стоев - б.р) от обкръжението на Поли Пантев публикува в “Уикенд” снимки на няколко човека, за които се твърди, че са килърите на българската мафия”, пише изданието. 35-годишният Марио Васев, който е арестуван през ноември 2008-ма, се смята за физически извършител на престъплението.

По-рано адвокат Добрин Додев, който е бил с Георги Стоев, когато го убиват, разпознава фотография на Марио Васев измежду 5 снимки и го посочва като един от двамата извършители. Когато обаче трябва да разпознаят на живо килъра, и тримата свидетели не посмяват да го посочат. Не липсват и косвени доказателства. Въпросът е не трябва ли да се потърси отговорност на Добрин Додев за това, че се е отрекъл от показанията си. На него очевидно не му е съвсем чиста работата. В единия или в другия случай той е лъжесвидетелствал. Ако се натисне адвокатът и се уличат убийците, ще излязат изумителни неща за престъпността у нас. Това очакваме всички, а не прекратяване на делото.