Хайди Клум не се притеснявала да се разхожда гола даже и пред родителите си, пише в. “Дейли мейл”, леко преиначавайки мисълта на 36-годишната красавица.

“Нямам проблем с голотата вероятно защото израснах в спокойно семейство. Не става дума за някакви хипита, които просто се разхождат без дрехи из къщата. А за нормални хора, които не се притесняват, ако някой вкъщи ги види да излизат голи от банята и не пищят в стил “Боже! Не! Веднага затвори вратата!”.

Между другото в интервюто си за сп. “Татлър” Хайди признава, че всяка година “се омъжва” отново за съпруга си - британския певец Сийл. “Просто много се харесваме, хубаво ни е. Той е малко старомоден. Понеже сватбата много ни впечатли, си я повтаряме всяка година.

Появилата се на бял свят на 1 юни 1973 г. в германското градче Бергиш Гладбах Хайди вече е известна в света на модата като “проекта Клум”, тъй като е прагматична поради произхода си. Въпреки че кариерата й я изстреля в космоса на спечелилите, Хайди остана здраво стъпила на земята, констатират от “Татлър”.