Съпругата на Тайгър Уудс - Елин Нордегрен, е бременна с третото дете на неверната си половинка, гръмнаха американските медии.

Именно поради тази причина бившата манекенка е решила да даде втори шанс на голфъра, който в края на миналата година се замеси в грандиозен сексскандал. Съвсем скоро напористи папараци засекли Елин да се разхожда в близост до дома си в Орландо, Флорида и впечатление направило закръгленото й коремче. Според близки на семейството шведката е бременна в четвъртия месец.

"Елин умишлено не говори за това, но по всичко личи, че с Тайгър ще си имат трето дете, твърди "Нешънъл Инкуайърър". - Близките й твърдят, че тя често променя настроенията си, похапва си добре, а това не е типично за една бивша манекенка, която държи на фигурата си. Често ръцете й са на корема, а през последните седмици спря и обичайните си тренировки", продължава с разсъжденията пред изданието си източникът.

Според медиите в САЩ г-жа Уудс вече не е убедена дали иска да сложи край на брака си с носителя на 14 мейджър титли. "Бременна или не, Елин все още се колебае за развода. Тя иска да даде шанс на Тайгър, да види промяната в него, но няма да му прости лесно в никакъв случай. Поради тази причина тя все още отказва да носи венчалната си халка.

Каквито и ужасни грешки да е правил Тайгър в миналото, Елин е наясно, че той е прекрасен баща. Най-важният въпрос е обаче дали ще намери сили да му прости, независимо дали чака трето дете, или не", завършва материала си "Нешънъл Инкуайърър".

Семейство Уудс има две деца - Сам Алексис (3 г.) и Чарли Аксел (1 г.).

източник: