Битата от футболиста на ЦСКА Орлин Орлинов манекенка Катрин Вачева е свързана с арестувания бивш началник в ДАНС Алексей Петров, става известно от бестселъра „БГ Октопод”, който излиза на книжния пазар другия петък.

Смуглата красавица, носителка на титлата „Мис Силикон” е събирала специфична информация за родни подземни босове и олигарси, която е доставяла за нуждите на Трактора.

Катрин Вачева официално е обвързана с договор към модната агенция „My agency”, която функционира от три години насам и е под контрола на Алексей Петров, пише в. „Уикенд”.

Вачева успява да си уреди солиден бонус, след като оплита в мрежите си брата на известен български банкер. По-късно по нареждане на Трактора, Катрин дори пише донос срещу милионера в полицията.

Катрин шпионира Таки в периода 2007-2008 г. и дори успява да направи няколко видеозаписа на Христофорос Аманатидис, които предоставя на Алексей Петров.

За историята с банкера, разиграла се в Милано, моделката получава щедър подарък от Алексей - пластични операции в реномирана френска клиника. Носителката на приза „Мис Силикон” си коригира скулите и си слага силиконови гърди на стойност 8000 лева.

Алексей обаче не е имал интимни отношения с нея, защото бил приятел с баща й. Родителят на манекенката е бивш служител на ГДБОП и е работил съвместно с Трактора.