Ексклузивно в априлския брой на списание „Максимум” читателките ще се срещнат с истинската Мария Силвестър – силна, борбена и решителна.

В откровен разговор тя споделя за своето минало, свързано с манекенската й професия, за „поетичния” си период и най-трудния момент в живота й – смъртта на баща й.

Друга травма, която оставя белег върху нея, е спонтанният аборт, който тя прави преди да роди сина си Давид. Въпреки всичко, опората в живота й са синът Давид и съпругът й – актьорът Силвестър Силвестров.

„Давид ме научи да се смея просто заради смеха, искрено, с пълна отдаденост”, разказва тя за малкото си съкровище. Взимала ли е наркотици, защо самоиронията я лекува от депресията и какво е чувството всички да те смятат за ”кукувица”, разкрива Мария Силвестър на страниците на изданието.

Поглежда леко с насмешка към манекенските си години: „Разхождат някакви дрехи по някакъв подиум, някакви хора им ръкопляскат, а те се напиват до безумие и вземат наркотици някъде там из дупките.” Единствено пред „Максимум“ Мария смело разказва за наркотиците и въздействието, което са оказвали върху нея, както и за своя „тъжен поетичен период”.

Христо Сираков – мъжът, за чиито гаджета знаят всички, но не знаят точно с какво се занимава, отваря за пръв път вратите на своя дом. В мечтания апартамент на пъпа на София, който Христо търси 4 години, а за 2 обзавежда, могат да се видят всички спомени, които той пази – от снимка на дядо си, през изнесената нелегално зебрена кожа от Южна Африка до… снимка на Зара в библиотеката. Само в „Максимум” читателите ще научат откровените мисли и спомени на един човек, който „10 години се мъчи да срещне своята половинка”, а домът му – своята господарка

Читателите на изданието ще открият още най-модерните диети в Холивуд, с които звездите извайват тела. Джесика Алба ще сподели хранителния режим, благодарение на който влиза във форма. Дженифър Лопез извайва дупе с танци, докато Дженифър Анистън залага на йогата. Джесика Бийл и Дженифър Гарнър предпочитат да поддържат фигура с тежести и аеробика.

„Максимум“ предлага селекция на модните тенденции при пролетните обувки- 49 невероятни модела, от които всяка дама ще може да избере своите обувки за пролетта – на изкусително висок ток, секси платформа или закачливи и удобни сандали.