Десислава бе изненадата за гостите, дошли на откриването на пиано бар „Chicago” на бул. Дондуков. Талантливата певица дойде като гост на първия рожден ден на сайта svetsko.com. Но след „официалната част” Деси взе микрофона и показа защо я наричат „универсалната певица”.

Тя изпя хитовете си от поп фолка, и завърши с поп изпълнения на Тина Търнър, Майкъл Джексън, Дъфи и др. Сред гостите, уважили събитието, бяха Евгени Минчев, Иван и Андрей с половинките си, певиците Мария Илиева, Камелия, Алисия, Бони, Джина Стоева, Теодора, моделите Ирен Онтева и Наталия Гуркова, Любо Ганев и др.

От „Блясък” не изпуснаха да забележат, че Десислава бе обект на желание на Брадъра Боби от третия сезон на риалитито. Бившият Съквартирант цяла вечер не можа да свали очи от ослепителната певица и дори заяви, че иска да се ожени за нея. Той призна, че я харесвал още от времето на участието си в Big Brother, но бил много срамежлив и нямал смелост да се запознае с нея. Деси не се впечатли от офертата на ръгбиста и си тръгна сама след края на партито.