Още след влизането в къщата на семействата, които този сезон се борят за 200 000 лв., кола и апартамент, тръгнаха залози кой ще е победителят.

Появиха се твърдения, че шоуто дори е нагласено. Според мнозина 17-годишната Ванеса, която не се поколеба и за секунда да се раздели с бащата на детето си – Цветелин, и да се усамоти с голямата си любов Светлин, е сред гласените победителки. Във форумите се появиха твърдения, че на младата майка е обещана примамлива награда, стига тя да изиграе пред милиони етюда с безумната си страст към Светлин. Преговорите не били толкова трудни, защото според признанието на Ванеса, тя е доста разкрепостена и е правила секс с около 30 мъже. Момичето било придумвано да се държи скандално и да не се притеснява от сексуална интимност с бившето си гадже.

Екипът обаче може би е дал същото обещание и на един от най-скандалните участници – Веселин Кузмов. Човекът, който работи в траурна агенция, обича да снима трупове и е бил нацист, будист и рокер, въобще не бил това, което изглежда. Макар понякога да посяга на жена си, той бил раним и чувствителен и можел да рони сълзи пред камерата.

От екипа подтиквали Веселин да дава воля на страстите си, ако трябва да стига до агресия, но да спре в последния момент.