Уникалните неща около Big Brother Family продължават да ни изненадват. За пръв път съквартиранти свалят своите маски толкова бързо. Участниците показаха себе си още на втория ден от влизането си в къщата. На семейните двойки не им е нужно време да се отпуснат, а явно и камерите не ги смущават много.

Семействата в къщата започнаха да се опознават. След два дни разговори вече се оформят групички по интереси. Има разделение на бедни и богати и териториално разпределение град - провинция. Побойникът и русенската Анелия, красивата Елеонора и кученцето й Давид, комарджията Павлин и съпругата му вече обсъждат семейството на еротичната актриса Анджелика и съпругът й Радослав.

Любовният четириъгълник...

На ръба на отчаянието и нервите, ден след влизането си в къщата избухливият Цветелин беснееше в изповедалнята, затова че не му казват какво се случва с истинската му половинка Ванеса и кога ще влезе тя в общата къща. След като разбра, че тя се намира на територията на къщата, Цветелин стана много по-спокоен. Забавлението в къщата за момента отвлича вниманието му от болезнената мисъл. Колко ще трае успокоението му? Ще дочака ли да се появи тя или скоро ще почука отново на вратата на изповедалнята със заплахи?

На останалите съквартиранти вече им се струва съмнително това, че Цветелин прекарва дълго време в изповедалнята. Павлин и Сашка Чипеви влязоха в ролята на пазители на мисия на семейство Цветанови, като прогониха някои от съмненията. Как ще се справят занапред с нападките на останалите съквартиранти предстои да разберем. Ще успеят ли да опазят тайната?

В изповедалнята Ванеса сподели, че според нея Цветелин и бившата му съпруга Ива много си подхождат. Разказа също и колко приятно прекарва времето си с голямата й любов Светлин. Ива, от своя страна, призна, че за първи път, откакто се познава с Цветелин, чувства такава топлина и й е наистина приятно да бъде с него.

На Big Brother Ива каза, че би се върнала към него, но не е сигурна дали Цветелин би направил същото. От друга страна, Цветелин също се държи много добре с Ива на фона на думите, което си размениха в студиото. Той е много по-спокоен и двамата са в пълен синхрон. И имат реални шансове да е класират на едно от първите места в конкурса за най-щастливо семейство в къщата.

И така Big Brother отново показа, че е непредвидим. Първоначалните нападки, че в този сезон семейства ще се разделят в Big Brother, сега звучат неоснователно, тъй като e на път да създаде две нови семейства.

Зрителите стават участник в Big Brother...

На адрес info@bigbrother.bg всички зрители и фенове на предаването могат да зададат своите въпроси, да дават своите коментари и мнения, а освен това, ако някой знае нещо повече за съквартирантите, за социалния им статус, за друго дете или брак, ако са излъгали за нещо – адресът е отворен за всички.