Cъпругата на баскетболиста Тодор Стойков - Деница, откри суперлуксозен бутик, готов да задоволи всяка прищявка на изисканите дами. Магазинът, който се намира в отворилия преди дни врати МОЛ "Сердика център", се казва "Celebrity Brands" и в него може да откриете модните линии на Дженифър Лопес и Бионсе.

В бутика могат да се видят още и модели от серията Baby Phat на американския модел Кимора Лий Симънс, една от любимките на Карл Лагерфелд.

Денис призна, че преговорите за придобиване на правата за разпространение на марките са се точили близо година. "Сменяхме проекти и концепции, докато най-накрая склониха. Най-щастлива съм, че такъв голям проект стартира от България. Идеята е веригата Celebrity Brands да се разпространи из цяла Европа. Много по-успешна е стратегията трите марки да вървят заедно. По този начин предлагаме огромно разнообразие от качествени стоки. Другото хубаво нещо е, че успяхме да затворим кръга. В магазина освен дрехи предлагаме чанти, обувки и аксесоари от трите марки", заяви пред sportline въодушевената бизнесдама.

Целият проект е осъществен с голямата помощ на капитана на Лукойл Академик Стойков. "Може би ще прозвучи пресилено, но е факт, че живеем в пълна хармония", похвали се съпругата на баскетболиста, която чака дете.

Не без значение е фактът, че Деница е в изключително близки отношения със съпругата на шефа на Лукойл Валентин Златев. Люба Златева е и нейна кума.

източник: "7 дни спорт"