Слави Трифонов подготвя трансфера си в БНТ догодина.  Вече стана ясно, че на този етап Дългия няма как да бъде изгонен от БТВ заради неустойката, която ще трябва да му бъде изплатена от новите собственици.

Още отсега Слави оглежда подходящ пристан за шоуто и екипа си. След преминаването на Иван и Андрей в Нова тв изглежда, че там вратите са затворени за него.

Според нашата информация гологлавият шоумен подготвя завръщането си в БНТ. За тази цел обаче е нужно първо конкурсът за нов генерален директор на държавната медия да бъде спечелен от Кеворк Кеворкян. Арменецът ще е един от кандидатите за поста и вече е провел разговори със своя добър приятел Слави. Кево имал намерения да превърне БНТ в телевизията, която всички искат тя да бъде. Да оправдава очакванията на зрителите, да няма клякания пред властта, да се спре шуробаджанащината в нея…
Кеворкян ще бъде безкомпромисен в това отношение и се надява да намери подкрепа от хора като Слави.

По-трудното за бащата на „Всяка неделя“ ще е обаче в борбата за шефския пост. Спечели ли го, оттам нататък всичко ще е по-лесно. Срещу себе си Кево ще има може би най-големия си враг – рекламния бос Красимир Гергов. Интересно е, че от няколко години той не е в добри отношения и със Слави Трифонов.

Кеворк Кеворкян напусна държавната телевизия със скандал преди 5 години, когато договорът на предаването му изтече и не бе подновен от началниците. Той бе отстранен заради търканията си с Гергов. Неотдавна съдът оправда скрития бос на Би Ти Ви по дело за предложен подкуп на бившия директор на БНТ Кирил Гоцев, възбудено след сигнал от Кеворк.

източник: razkritia.com