Липсата на Слави Трифонов от телевизионния ефир беше причина за много спекулации около него. Поради здравословни причини водещият отсъстваше за известно време от шоуто си, но от няколко дни Дългия отново е на линия.

Записите от кастинга на риалити състезанието за чужденци "Добре дошъл в България" са правени през уикенда и на тях Слави присъствал през цялото време. Той има усложнение със счупения през август в банята на старозагорския хотел "Верея" крак, в който още има титаниеви винтове.

Гологлавият шоумен ходи най-редовно на възстановителни процедури и упорито раздвижва пострадалия си крайник. В Пловдив се шушука, че е лежал в тамошна клиника, повален от внезапна бъбречна криза, която го сварила под тепетата, но тези приказки не се потвърждават от достоверни източници.

В сряда например моторът му Boss Hoss BHC-3 502 беше паркиран пред студиото на шоуто, а охраната го наглеждаше. Оптимистични фенове решиха, че той лично го кара. Всъщност машината беше транспортирана в Пловдив. Моторът мечта за всеки рокер ще бъде представен на Пловдивския панаир за три дни. Boss Hoss BHC-3 502 е част от първото изложение „Феър мото шоу", чието откриване е днес. Изложението е организирано от Международен панаир Пловдив и представя 38 фирми и експонати от 10 държави.

източник: в. "Монитор"