Лили Иванова разкри подробности около познанството си с покойния радиоводещ Кембъла, пред водещия на шоуто „Точно така“ Орлин Павлов, написа "Блясък".

Певицата беше сред близките приятели на Емил Трифонов, както е истинското име на Кембъла, като двамата дори записаха обща песен.

"Винаги ще съжалявам, че не можа да я чуе, но съм благодарна, че съдбата ме благослови не само да го познавам, но и да го видя в последната нощ от живота му”, разказа Лили в телефонно включване в шоуто.

„Той беше изключително прям човек, който преследваше истината и не правеше компромиси с нея. Точно от това се страхуваха хората и затова много от тях не го обичаха”, каза примата на българската музика и добави, че винаги ще й липсват дългите разговори със сладкодумния шоумен.

Гост в студиото на „Точно така“ вчера беше друг приятел на покойния водещ – режисьорът Андрей Слабаков. „С него бяхме приятели, защото си приличаме – не се страхуваме да кажем какво мислим, без да се интересуваме от последствията”, каза не по-малко скандалният режисьор.