- След като скоро завърши и второто си висше образование и „натрупа” още диоптри, да те питам правиш ли секс с очила, за да докараш по-перверзно излъчване?

- Аз имам проблем с очите от доста време, а дали съм по-перверзна с тях - мисля, че съм. И, да, правила съм секс с тях!

- Ти застрахова бюста си за много пари, сложи и силикон, но се закани да го попълниш и с още количество – готова ли си за нова операция, или се отказа от тази идея?

- Както вече съм казвала, аз май съм била мъж-цицоман в предишния си живот. Адски много харесвам големи гърди и не само не съм се отказала, а съм твърдо решена, че ще се подложа на още една операция. Въпреки болката след това.

- Говори се, че твоето гадже е шефът на застрахователната компания, която се грижи за теб и те застрахова. Живеете ли заедно и той ли е човекът, който те финансира основно?

- Започват много спекулации по тази тема и затова на теб ще ти дам информация, с риск приятелят ми да се разсърди. Застрахователната компания, който рекламирам, и гаджето ми нямат нищо общо! А що се отнася до гаджето ми - може да се каже, че живеем заедно...

- Има ли нещо, което ти пречи да афишираш връзката си с него и да му обявиш името публично, защото досега не си го правила официално?

- Да, има. Това е самият той. Не желае да бъде афиширан, защото иска спокойствие в личния ни живот. Най-вероятно сега ще ми се разсърди - името му е Бойко.

- В едно интервю ми споделяш, че, след като си намерила мъжа с главно "М”, си станала нимфоманка в леглото и оттогава винаги си задоволена! Кое най-много от сексуалната игра с приятеля ти те кара да се "издигаш до небесата”?

- Смело мога да кажа, че ние сме като тенджерата и капака. Всичко, което прави той в леглото, е уникално - не мога да конкретизирам само едно. Сексът с него е страхотен и добре че е "той" да ни сдобрява, когато се скараме.

- По колко оргазма за един път можеш да получиш, когато си с него?

- Максимумът засега е 5!

- Опиши ми подробно как минава една бурна, страстна и удовлетворяваща сексуална вечер, ден или следобед на Габриела – но с подробности!

- Уау... подробно! И ден, и вечер, и сутрин, и следобед... важно е да е с точния човек! Аз съм неспасяема романтичка, така че всичко започва с много, много целувки и завършва с много гушкане, а между гушкането и целувките има наистина много страст.

- Използвала ли си вибратор или други сексиграчки, когато си била сама и си нямала постоянно мъж да себе си?

- Имах вибратор, но така и не го използвах. Ползвала съм една „друга” сексиграчка...

- Държиш ли на интимната си прическа и според теб това има ли значение за мъжа изобщо?

- Интимната прическа е част от личната хигиена на човека и аз много държа на това. Според мен много мъже обръщат внимание на това, както и жените, разбира се.

- С кое твое сексуално качество най-много предизвикваш мъжете в леглото и за което са ти казвали, че си незаменима и неповторима?

- По принцип съм срамежлива и не съм задавала такива въпроси, а и не са ми казвали. Аз нямам и много мъже в живота си. Сексът за мен не се изразява в една поза или едно качество. Надявам се, че всичко, което правя в леглото, се харесва на мъжа до мен, защото го правя с любов. Никога не съм правила секс просто ей така, „за спорта”.

- Като изключим, че си имаш сериозно гадже, с кой известен български мъж би правила секс, ако имаш такава възможност? Например Бойко Борисов, Котоошу, Пламен Константинов, Волен Сидеров или някой, за когото не се сещам в момента, но е в твоето съзнание?

- При мен това, че имам приятел, не може да се изключи. Дори и да нямам приятел, аз ей така секс не правя, само защото някой е известен и т.н. А що се отнася до хората, които си посочила, Волен Сидеров - доста е голям за мен; Пламен Константинов - нищо не ми говори. Котоошу - не е мой тип; Бойко Борисов е симпатяга.

- Работила си 7 години в чужбина. Имала ли си гаджета чужденци и те по-добри любовници ли са от българите?

- Работих близо 2 години в Швейцария. Да, там имах приятел-сърбин, но за себе си мога да кажа, че най-добрият ми любовник е българин!

- Напоследък почитателите ти могат да те видят в „Кошарите”. Запознати от „кухнята” твърдят, че Коко Динев много те харесва и даже си е позволявал да те ухажва публично пред очите на всички в заведението. Вярно ли е?

- Явно тези хора не са изобщо запознати, това абсолютно не отговаря на истината! Коко Динев никога не е давал повод дори и да си помисля такова нещо.

- Очевидци пак твърдят, че певицата Емилия страшно е проревнувала от твоето присъствие в „Кошарите” и е вдигнала чутовен скандал на благоверния си...

- Това са "очевидци", колкото и онези са "информирани". Специално за Емилия мога да кажа, че е изключително добър и възпитан човек. Никога не съм я виждала да прави скандали на когото и да било. Това са страшни измислици.

- Правили ли са ти неприлични предложения в заведенията, където пееш, и какви са били най-бруталните от тях?

- Имало е и такива. Едни от най-бруталните са били: "Колко пари искаш, за да ти пипна силикона" или "Колко пари искаш, за да си тръгнеш с мен". Аз съм певица и изкарвам парите си с пеене, а срещу по-нахалните съм и застрахована!

- Как се „развиха” отношенията ви с бившата ти колежка и съквартирантка Ивена? Откакто стана скандалът и боят, засичали ли сте си някъде и ако - да, разменихте ли си някакви реплики и обяснения?

- Между нас не може да има абсолютно никакви отношения след тази кражба и всички лъжи от нейна страна. Аз съм много търпелив, но и много краен човек - когато задраскам някой от живота си, той за мен вече не съществува. Само не мога да си обясня как съвестта й позволява да спи спокойно, след като знае истината?!

Едно интервю на Светлана Терзиева - Сесил