Преслава е гадже с благоевградски бизнесмен, твърди упорито клюката в града. Двамата се посвещавали изцяло един на друг в свободните си дни. Те не били много, но пък като дойдат... Влюбените още не можели да се нарадват един на друг. Не на последно място заради редките възможности да се усамотят.

Предпочитали обаче да не се появяват заедно на публични места, а да се гушкат в луксозни хотели, където дискретността е гарантирана. Да се говори за сериозна връзка между тях все още е рано, но знае ли човек. Той отдавна имал мерак да опознае отблизо певицата, коментират пирински клюкари. На едно нейно участие получил този шанс и успял да я заинтригува. В телевизионно интервю миналата седмица Преслава отсече, че няма мъж до себе си, но не се чувства самотна. Няма и защо да се чувства така. Най-вероятно го казва, за да не разстрои феновете си. Всички те сънуват горещи нощи с нея и ще охладнеят, ако научат за любовните й авантюри. Стара холивудска практика.

Говори се, че господинът се занимава успешно със строителство и земеделие. Почти цяла Югозападна България го познавала като голям купонджия и бохем, а особено близки до сърцето му били именно фолкаджийките.

източник: vip-bg.info
снимка: planeta.tv