Черил Коул окончателно е решила да сложи край на брака си с футболиста Ашли Коул. Тези дни тя се срещнала с бракоразводния адвокат на принц Чарлз - Фиона Шекълтън, за да обсъдят намеренията й да се разведе със съпруга си.

„Фиона обясни на Черил, че не е в неин интерес да завежда дело срещу мъжа си. Според нея адвокатите на Ашли ще се опитат да изкарат клиентката й виновна за раздялата им. Двамата с Черил не са се виждали с месеци заради професионалните й ангажименти. Пък и присъствието на майка й Джоан в дома им не предразполага към романтика", издала приятелка на изпълнителката.

От адвокатската кантора разкрили, че имуществото на двойката ще бъде поделено по равно между Черил и Ашли, тъй като двамата са женени от по-малко от четири години. Имението на семейство Коул, което е оценено на 6 милиона паунда, ще бъде продадено, а сумата от него разделена между съпрузите.

Междувременно близки на двойката подшушнали, че миналата година ревнивият Ашли е вдигнал сериозен скандал на Черил заради приятелството й с един от членовете на The Black Eyed Peas - рапъра will.i.am, с когото имат общо парче 3 Words.

Наскоро изпълнителят призна, че би се преместил в Англия, за да бъде с Черил. „Тя не е направила нищо, с което да предизвика ревността на Ашли, но на него му писна от увлечението на will.i.am по жена му и се скараха", разказали приятели на семейство Коул.