- Известни личности ползват ли услугите Ви на ясновидец?

- Да, но не мога да им кажа имената. Те се срамуват от това нещо, защото хората в парламента са демони. Лоши са. Гледат да извлекат информация, която да бъде в тяхна полза.

- Означава ли, че при Вас идват политици, за да Ви питат за враговете си?

- Именно.

- А от шоубизнеса?

- Предимно певици идват при мен. С една от тях даже станахме приятелки - Поли Паскова. Казах й че ще я прецакат на наградите на тв Планета и няма да вземе награда. Наистина така стана. А тя е трябвало да вземе. Когато се запознах с нея й казах, че ще има проблем с подписването на важен документ от много висш човек. Чакала е виза за 1 година.

- За какви проблеми най-често се допитват хората до Вас?

- Интересуват се най-вече за любовта. Опитвам се да не влагам енергия за лекуване на здравето, защото после не се чувствам добре и не съм способна да гледам на хората. Това за мен не е дарба, а наказание, защото всичко минава през мен - цялата болка на човека срещу мен. Освен това, нямам право да се влюбвам. Ако това се случи, с месеци страдам и плача. Това е така, защото тези като мен, които са пратени от силата отгоре, трябва да обичат само нея. Също така трябва да се изчистя от всички отрови, защото аз съм Ангел, пратен от горе. Не ям месо, дори хляб не ми се позволява, защото е канцерогенен. По принцип не пуша много, ограничих цигарите на 5 на ден. По този начин се пазя от тъмните сили, които искат да ме премахнат.

- Колко процента познавате?

- Не мога да кажа. Зависи от човека, който е срещу мен, дали ме допуска. Хората им е писнало да ходят при мошеници и идват с недоверие. Ако дойдат с невяра, ги гоня.

- Трябва ли да носят със себе си някакви специални предмети, за да предскажете бъдещето?

- Не. Евентуално мога да докосна човека по ръката. Нищо не ми трябва. Не може да видиш цялото бъдеще, а няколко години напред. Казвам грешките, които човекът срещу мен може да направи, за да се знае от какво да се пази.

- На Вас лично дарбата помага ли Ви?

- Да. Като видя нещо негативно, започвам да се чистя.

- Каква е разликата между гадатели и ясновидци?

- Гадателите са картометачи. Нямат общо с ясновидците. Ясновидството е да усетиш върху твоя организъм болката, страданието, да го видиш в главата си като картини. Това е много гадно, защото аз много страдам. Роберто Методиев от втори сезон постоянно говори зад гърба ми, защото бяхме приятели, но аз го отрязах. Злобата му е много голяма. Казва, че съм мошеник, да не говорим колко магии ми е направил.

- На ден по колко души приемате?

- Повече от 5-6 човека не можеш да поемеш. Ясновидците от втория сезон например лъжат хората, че всички дати са им заети. После вкарват 10 човека в срок от 2 часа за да се вижда, че има тълпа.

- Има ли криза при Вас?

- Да, хората нямат пари да идват. После държавата чака да плащам данъци по 5 хил. лв. на година. Фалшивите ясновидци се оправят с кризата като вземат по 1000 - 2000 лв. за разваляне на магия. На тях им е достатъчен 1 глупак в месеца да им се върже. Искам да се направи закон, според който да се тестват способностите на всички и от 2000 да останат 50 грамотни ясновидци, които да работят. Лятото на 2009 г. Емил Илиев, от моя сезон, който прати смс да ме изхвърлят, ме запозна с един мошеник Елен Николов, който ми продаде фалшива диплома за 640 лв. Обадих се на Господари на ефира, които разнищиха случая. Просто желанието ми е нещата да бъдат справедливи - да се направи закон, според който имаш дарбата и работиш, нямаш я - не работиш.

- А за кризата в България какво ще кажете?

- Кризата ще отшуми след 2 - 3 години. Всички големи домове ще бъдат иззети. Всичко се връща обратно. В парламента бях казала, че ще има отрова. Виждам смърт на политик.

- Виждате ли някакви бедствия в глобален план? Какво предричате на България?

- Бях предрекла земетресението в Хаити. Трусовете продължават, ще има много потопи, урагани, ветрове. Калифорния ми изниква като картина. Виждам палми, които се изкореняват от урагани и големи вълни. В Америка или са намерили или още търсят втори Майкъл Джексън. Новият Хитлер е роден. На 13 години е и живее в Полша. Но не искат въпросното момче да го правят бяло, а да остане чернокожо. Прави се ваксина, която ще бъде убиец. Ще я пуснат на пазара. Ще има голяма трагедия на сватба в малка област - виждам клане. В политиката у нас всичко се знае и няма скрито-покрито. Трябва само време да се разнищят нещата и да се върне пак Велика България. Ще хванат терористи. Те няма да успеят да си свършат злината. Ще има опит за покушение в Парламента, може би на депутат.

- Кога разбрахте, че имате дарба?

- Баща ми направи опит да ме убие през 2000 г. с щанга. Удари ме в главата три пъти, майка ми ме е спасила. Тогава е пребил и двете ни. Тя е получила травма на бъбреците. Когато съм паднала в безсъзнание, се гледах отгоре. Не знаех какво се случва, в първия момент не осъзнах, че виждам себе си в локва кръв. В крайна сметка осъдих баща си, но той измести делото в Плевен, където го спечели. Изкара ме, че аз него съм пребила. Неговият първия братовчед цял живот е бил шеф на ХЕИ в Плевен. Правете сметка за какви връзки става въпрос. Аз нямам детство - ако не са ме били в училище, са ме били в къщи с каиш от гьон.

- Написали сте нова книга. Кажете повече за нея...

- Да, казва се Николета. В нея е описан е целият ми живот. Хората, които са като мен, са преминали през Ада. Като дойде някой човек, търся проблема чрез моя живот, за да разбера в каква ситуация е попаднал.

- Какво ще кажете за Миро и песента, с която ще отиде на Евровизия?

- Ако беше с Губя контрол на английски щеше да успее. С тази песен - не.

- Ще Ви съобщавам име на известна личност, а Вие кажете какво виждате. Лили Иванова...

- Лили Иванова прави магии на Слави Трифонов. Знам към кого точно се е обърнала за тези магии. Лично съм говорила с него - от втори сезон на Ясновидци е. Други способности този човек няма. Прави черни магии за болести. Но на нея всичко ще й се върне. Ще се разболее след година-две. Нищо няма да направи с Митко Щерев. Той ще я обори. Тя е неблагодарна. Пратена е от тъмните сили. С никой не се разбира, всички й пречат. Трябва да търси вината в себе си.

- Софи Маринова...

- Софи Маринова прави магии на всички от Пайнер. Ивана защо е пълна? Тя и други са с черни магии.

- Преслава...

- Преслава е чиста. Тя има защита от ангелите.

- Мразят ли се Преслава и Камелия, и защо?

- Преслава и Камелия се мразят, защото Камелия иска да е на първо място, а Преслава прави хитове. Камелия се чувства по-изоставена. Певиците в този бранш гледат който дръпне нагоре да го смъкнат. Гадно е, защото Господ решава на кого да даде дарба.

- Глория...

- Глория е почти същата като Лили Иванова, но в по-лек вид. Тони Дачева е с много силна черна магия.

- Андреа...

- Давам й 2 години да е на върха и после ще започне да пада, защото идват нови попълнения.

източник: "Слава"