Тежка сватба вдига Яне Янев до края на годината. Плачете, мъже, който е*ал - е*ал, Яне се омъжи. Ожени! Все едно. Това обаче не е шега. Топ разкритието направи самият лидер на РЗС по време на гостуването си в Шоуто на Иван и Андрей. Едва ли някой очакваше точно Янев да произведе такава новина. Вечният ерген, когото никога не сме виждали в компанията на жена, да каже заветното „Да"?! Да, бе, да! 

Яне не пожела да разкрие кой го е „излъгал" и как е успял да го „излъже". Водещите на шоуто дори се пошегуваха да не би женихът да е Крум, но лидерът на РЗС отвърна на майтапа с мълчание. Глашатаят на корупцията съобщи, че е обещал да разкрие коя е тайнствената изгора пред друга медия, и то скоро. Янев няколко пъти натърти на това, че е 100% хетеросексуален и предстоящата сватба го доказва. „Гнусните слухове" за обратната ориентация на лидера на РЗС разгласил Волен Сидеров, оплака се Яне.

Яне да се жени?! Да, да!

Възможно ли е наистина Яне да направи такава саможертва в името на имиджа си на хетеросексуален и да се ожени... за ЖЕНА? Наскоро ви разкрихме как навремето, когато бил студент, Янев за малко да се ожени за една адвокатка. Историята разказа соченият за любовник на Яне - Ангел Аленов-Кигъна, опровергавайки твърдението, че приятелят му е гей. Горещото предложение за брак направила самата адвокатка, но Яне бил още студент и й отказал.

Всъщност това е единствената жена в живота на Яне, за която сме чували (и то само сме чували). Освен майка му. Така че е повече от странно твърдението му, че ще се „сдаде". По всяка вероятност сега си търси невеста, която да е съгласна да прикрие страстите му към мъжкия пол.

Яне няма да е първият, който крие сексуалността си с брачна обвързаност с противоположния пол. „Знаете, неговата дружка Кигъна също е гей, но това не му пречи да е женен, с две деца. Това е добре позната тактика и много политици постъпват по същия начин - за тях никой не предполага, че са обратни", разказва активист от „Атака". „При Яне обаче няма да се получи, защото никой няма да му повярва, че е хетеро. Така че тази саможертва е излишна", смее се източникът ни.

източник: razkritia.com