Звездното семейство Марко Ярич и Адриана Лима вече няма да губи време в търсене на екзотични дестинации за почивка, тъй като се сдоби с луксозна вила на частния остров Индиън Крийк във Флорида.

Съвсем скоро новодомец там ще стане и най-високоплатеният американски бейзболист Алекс Родригес. Играчът на Ню Йорк Янкис, който доби широка известност като любовник на поп кралицата Мадона и гадже на актрисата Кейт Хъдсън, няма търпение да се присъедини към привилегированата групичка богаташи начело с Хулио Иглесиас, които притежават собствено парче земя на райското кътче.

Сръбският баскетболист и бразилският супермодел купили къщата точно преди трансфера на Ярич в Реал (Мадрид) и за момента само Адриана и дъщеричката им Валентина са отсядали там. Вилата, която се разпростира на площ от 700 кв. м., излязла на младите родители 9 млн. паунда. Алекс Родригес обаче се готви да похарчи много по-солидна сума за собствен дом на острова, като според слуховете си е харесал луксозен имот, оценяван на 57 млн. долара.

Индиън Крийк се намира близо до Маями Бийч, в южната част на Бискайския залив, и на територията му има построени само 32 вили. Островът е притегателно място за знаменитостите, тъй като има собствени полицейски сили, които се грижат за сигурността на местните жители. Освен това разполага с обширно игрище за голф, което позволява на звездите да релаксират в пълно уединение.

източник: