Милен Цветков пак е на линия, но вече не в телевизора, а в интернет на адрес zanachalo.com. Навръх Трети март тръгна сайтът му за "другарска критика, похвали и оплаквания от властта, шефа, бившата или настоящата съпруга", както сам го определя бившият тв водещ.

Така той подкара старата си песен да "говори с хората", но на нов глас и вместо в студиото на Нова тв се намести в малък офис, информира "Труд". Пусна и стационарен телефон, на който да му се обаждат зрителите.

За първата сутрин вчера му звънна само една госпожа, която се оказа недоволна от живота изобщо. Останалите предпочетоха да му пишат в чата. "Да донесем зелена салатка", предложи един от тях, а останалите се втурнаха да предлагат лютеница и кюфтета... "Кога ще дойде професорът?", поинтересува се младеж. "Тогава ще ви трябват поне 4 часа", отвърна му друг зрител. Пред "Труд" самият Цветков уточни, че ще кани за коментари и проф. Юлиан Вучков, и Люба Кулезич.

Компания в "студиото" на Милен вчера правеше бившият редактор на "Здравей, България" Иво Тодоров.

Цветков ще води интернет предаването си между 8 и 10 ч. всеки делник и така то става своеобразна конкуренция на бившето му работно място "Здравей, България". Водещият напусна Нова тв преди месец.