Действащата носителка на титлата "Мис Плеймейт" Златка Димитрова се зае  да докаже с дела,  че е едно истинско работещо момиче и да излъска имиджа на всичките си колежки, носителки на отличието за сексапил. Тя ще прави собствено шоу в дискотека "Тантра" в петък, а това е само началото.

Тенденцията плеймейтките да покажат, че работят, изглежда се налага, след като избухна слухът, в който Николета Лозанова беше набедена за красавица на повикване в лондонска агенция, който тя категорично опроверга. Златка Димитрова се изявява също и като репортер в светски сайт, като така застана от другата страна на барикадата. Тя лично опроверга слухове, че се е разделила със самбиста Благой Иванов. Актуалната плеймейтка е категорична: „Изобщо няма такова нещо, това са пълни глупости. Никога не съм казвала пред журналисти, че сме се разделили." Между нея и самбиста всичко е наред. Тя дори вече мери... булчински тоалети.

Мисли за сватба се въртят и в главата на  Мис Плеймейт 2007 Златка Райкова, която заряза светския живот откакто се хвана с новото си гадже Павел. Тя също опитва да опровергае собствените си думи, че работи "Златка". Вече се изживява като къщовница и домакиня.

За Мис Плеймейт 2008 Мария Цветкова пък се говори, че скоро ще мине под венчило със строителния предприемач Динко Динев.

Носителката на титлата за 2005 г. Албена Петрова вече свърши тази работа. Тя вдигна сватба и се изнесе в чужбина като вече носи фамилията Бен Давид. На нея поне не й се налага да доказва, че обича труда, защото дълги години беше сервитьорка в ресторант "Хепи" на столичната улица "Раковски".

източник: "Монитор"