Азис заяви в ефира на радио , че го е страх да пее в дует с певици, които са по-добри от него. Кралят на фолка похвали Бони и Десислава: "Знаете ли, страх ме е  да пея с по-добри певици от мен. За това не направих дует с Бони.

Честно да ви кажа, аз съм наплашен от нея, този глас, тази мощ. Аз си признавам, че има доста по-добри певици от мен, но няма толкова шантави, както аз ще се разчекна никоя няма да може. Но това спасява ли по-слабия глас? Не знам, не съм пробвал. На мен Бони ми харесва много... силова е. Тя има огън, глас навсякъде: в живота ú, в маниерите ú, във всичко, и яденето, и в ставането, тя гори. За това не съм направил дует с Бони" - обяснява Азис.

За Десислава певецът каза: "Десислава е много фина. Аз до нея се чувствам като гигант, като слон в стъкларски магазин. "Жадувам" беше хубава песен, но ако се заслушате ще чуете как аз имитирам Деси, това не съм аз. Това е тя, това не съм аз. Аз нямам индивидуализъм, когато съм... най-доброто от себе си съм показал в "Накарай ме". "Накарай ме" е моята песен. Тази песен мога да я пея цяла нощ, въобще не ми пука. Постоянно казвам: "Коя песен да ви изпея?" и се вслушвам само в тези, които казват "Накарай ме". С тази песен накарах Зала 1 да е като земетръс".

За финал Азис каза, че Десислава е по-добра певица от така актуалната Lady Gaga.